07 Apr
07Apr

Talán nincsenek is izgalmasabb útitársak a magunkhoz vezető úton a növényeknél. A Föld szellemével való munka, a mai Orvostudományban is újra felfedezésre kerül. Bár gyerekcipő, mégis így van. Ahogy az időben visszafelé haladva lépkedünk a jövő felé, olyan tájakon találhatjuk magunkat, ahol már jártunk. Sejtszinten emlékszünk, hiszen minden előttünk itt létező, valódi teljességében van jelen lényünk biológiai emlékezetében. 

A Föld szelleme a legerősebb gyógyszer. Olyan gyógyszer, mely megnyitja a kaput a dimenziók között, ráadásul az Ég és a Föld síkjainak összes szintjén működik. Ahogy megnyílunk ennek a nyilvánvaló igazságnak, nem csak arra döbbenhetünk rá, mekkora erő létezik a növényi királyság, a Dévák birodalmában, hanem arra is, mekkora erő rejlik bennünk, és a kapcsolódásból születő életben. 

A jelenlegi evolúciós kereszteződésben nagy szükségünk van egy stabil megtartó hídra. Egy olyan indákból szőtt életenergia hídra, mely összeköti a fentet és a lentet, az anyagot és a szellemet, az Angyalt és a Dévát. A jobbat és a balt. A Nőt és a Férfit. Az Erőt és a Bölcsességet. A Fényt és az árnyékot. Mert csak egyként térhetünk haza.. A Föld szellemével történő gyógyulás időbe telik. Időbe telik, de megtörténik. A Vele való "munka" a Vele való kontextusban rejlik. A szándékot követő energia rajzolja a kibontakozás folyamatát... Idő és tér. Mindez, az ötödik dimenzió egyre erősebben megnyilvánuló jelenléte mellet, melyben az együttérzés mint szeretet jelenik meg az érző lények javára.

Tudod...

Ha csak egyetlen növényt választhatnál, a vele való kapcsolódás akkor is elvezetne a teljességhez és a gyógyuláshoz. Ha a fizikai tünetekre való összpontosítást kihagyod a folyamatból, ha a mi mire jó nézőpontot hátrahagyva megengeded, hogy érezz, mindez akkor is megtörténik. Mert mindegyikük képes rá. 

A jó hír pedig az, hogy el sem kell mozdulnod onnan, ahol vagy. Elég, ha csak kinézel az ablakon és, ha a szíved szemével látsz, már rajta is vagy az úton. Amikor mély és intim kapcsolatba lépsz egy növénnyel, a Dévával, aki a lény teljes spirituális jelentőségét tartalmazza a fizikai hatások másodlagossá válnak...

Minden növény tanító, és medicina egyben. Az Istennő mindenütt jelenlévő kertjében megszerzett bölcsesség az a mód, ahogyan ezzel a felébredt tudomással bánunk... Legyünk gyengédek, óvatosak és törődőek. Ez a létforma maga a gyógyulás. Ébredés, az évezredes delíriumból, melynek nem vagyunk foglyai többé...

Szeretettel, Éva