06 Jan
06Jan

Napjainkban több kutatást, mérést készítettek a növényi füstölés térbeli hatásairól. Azt találták, hogy a hagyományos gyógynövényes füstölés hatására, szinte vírus és baktérium mentessé válik a légtér 3-5 napon keresztül.

Amellett, hogy a fizikailag kimutatott hatások is örvendetesek, az energetikai hatás sem elhanyagolható. Sőt!

A térben a mikroorganizmusokon kívül, a láthatatlan szintek és az azokban megjelenő minták sokasága vesz körbe mindannyiunkat, minden pillanatban. Az érzések a gondolatok, a tárgyak, a növények, az aktuális belőlünk származó mintázatok, és a kollektívből származó lenyomatok töltik meg azokat a tereket, ahol tartózkodunk.

Az elektroszmog, mely a háztartási, és a világháló működtetéséhez alkalmazott eszközeinkből származik, szintén jelentős mintaformáló minőséggel bír.

Amikor növényi füstöt használunk a légtér fizikai és információs mezejének tisztítására, egy ősi módszer bölcsességével kerülünk kapcsolatba.

A növényvilág sokasága örömmel ajánlja fel számunkra, hogy erejükkel a segítségünkre legyenek a tisztításban.

Otthonunk energiamezejének tisztítása könnyű, és élvezetes időtöltés.

Sokféle növénnyel végezhetjük. A téli időszakban a zsálya, a tömjén, vagy a fenyő lehet a legmegfelelőbb, hiszen a napfény hiánya miatt szükségünk lehet erőteljesebb segítőkre. A nyári időszakban használhatunk virágokat és könnyebb füveket, leveleket, mint pld. rozmaring, levendula, rózsa, vagy citromfű.

www.florasense.hu

Akár kötegelve, akár faszénen meggyújtva végezzük a füstölést, válasszunk egy nyugodtabb napot, zárjuk be a nyílászárókat és találjunk egy legyezőt, vagy madártollat, esetleg papírlapot, amivel eloszlathatjuk a füstöt.

Hangolódjunk rá a térre, hogy megmutathassa, hol van szüksége a legnagyobb tisztításra. Hangolódjunk rá a növények szellemére, és kérjük a segítségüket ehhez a munkához.Ezután gyújtsuk meg a növényi szálakat, vagy izzítsuk fel a faszenet,és szórjuk rá a választott növényekből egy keveset. 

Engedjük, hogy a füst betöltse a teret. Majd a toll, vagy a legyező segítségével juttassuk el a sarkokba, az ágyak alá, az ablakok és az ajtók köré. Figyeljünk a gondolatainkra és a szándékunkra a tisztítás alatt. Ezután nyissuk ki az ajtókat és az ablakokat, és jól szellőztessünk ki. Hagyjuk, hogy a füst magával vigyen mindent, amire nincs szükségünk.

A saját terünk kondicionálásában azonban nem csak a növényi füstölésnek van szerepe.

A tiszta teret energizálhatjuk olyan eszenciákkal, melyek szintén a növényvilág ajándékai, és melyek gyönyörű, békés, vagy védelmező, vigasztaló frekvencia mintázatokat hoznak létre körülöttünk.

Az Yliaszter rendszerének eszenciái, nem csak a személyes energiamező, de a körülöttünk élő tér feltöltésére és harmonizálására is egyaránt csodálatos.

Ilyen pld. a Lila 789, a Magenta 821, vagy akár a Sárga 526 eszencia, melyek virágok és tisztító növények illatait és frekvenciáit hordozzák.

www. yliasters.com

Válasszunk bármely eszenciát, mely a leírása alapján a legtöbb támogatást nyújthatja számunkra.

Fújjunk belőle a fejünk fölé és a tenyerünkbe, majd mélyen, többször lélegezzük be az illatot. Ezután fújjuk körbe a megtisztított helyet, és fújjunk néhány adagot a tér közepére is. Hagyjuk hogy az illat szétáradjon, miközben hallgathatunk egy 432 Hrz-re hangolt zenét is.

A tisztítást havonta egyszer- kétszer, míg a harmonizálást naponta érdemes végeznünk.

Az eredmény ragyogó és magáért beszél.

Legyen az otthonod a templomod! Legyen a béke, a nyugalom, a szeretet és az öröm forrása. 

Legyen szent!

H.Rády Éva