11 Sep
11Sep

Szólnak az erdei orgonák!

Idén is, mint minden évben ilyenkor, megszólalnak az erdei orgonák...


Szarvasbőgés ideje van.


Gyönyörű, ahogy Anyánk nem csak ruhájának minőségét és színeit cseréli ilyenkor,,nemcsak méhének gyümölcseit engedi útjára, hanem összehangolja a láthatót a láthatatlannal, a hallhatót a hallhatatlannal. Két világot egyesít magában, ahogy ezen az oldalán pihenni készül.


És valóban...

.
Az őszi nap-éj egyenlőséggel, ha csak egy pillanatra is, de egyensúlyba kerülnek a létezés örök aspektusai. A kint és a bent, a fény és az árnyék, az igen és a nem, a látható és a láthatatlan kapaszkodik ilyenkor össze,hogy új fordulatot véve, elinduljon a a betakarítás és az elengedés következő szükségszerűségébe.


Még ünnep van!


Az aratás, az idén elvégzett munka, a megszerzett tudás, a fényben szerzett tapasztalás ünnepe.
De már szólnak az orgonák..
Bőgnek a szarvasok, kürtként jelezve, ideje csomagolni, és elindulni a belső ösvény irányába.
Elegendő, ha magunkkal visszük az év élményeit, benne gondosan csomagolt önmagunkat, hogy a téli időben, a bent melegében, lassan, sorról sorra kibontsuk a történéseket.


Lesz, amire rácsodálkozunk, mert valahogy el is felejtettük, hogy megélésként velünk maradt. Lesz, amit először nem ismerünk fel, de ahogy türelemmel csiszolgatjuk, felfényesedik, és aranyként mutatkozik a dolgaink között. Találunk majd olyat is, amit hálával és megértéssel visszaadunk, megőrizve belőle a puszta élményt. Olyan is lesz amit elajándékozunk, vagy egyszerűen csak felajánljuk a létezésnek, mint tapasztalást. Lesz amit már most a magunkénak tudhatunk, de lesznek dolgok a csomagban, amit csak az idő egy következő állomásán tudunk kibontani.


Bárhogy is! 

Szólnak az erdei harsonák. A lélekvezető szarvas készen álla kapcsolódásra, hogy olyan ösvényeken vezessen, ahol még nem jártunk.


Őt követve biztonságban érezhetjük magunkat.
A szarvas halkan jár. Koronája kozmikus antennaként érintkezik az éterrel, és kapcsolódik a mindenség finom vibrációival. Lábai a Föld gyökereivel kapcsolódnak, felfognak mindent ami Van!


A szarvas halkan jár. Tiszteli az erdőt, és nem hagy nyomot vagy sérülést oktalanul. Léptei óvatosak, de nem tétovák. Figyelmét leköti az ösztönösségében rejlő igazság. Hogy minden EGY!


A szarvas megtalálja azt az ösvényt, ahol még senki sem járt. Ez a képessége segít nekünk, hogy önmagunkkal találkozhassunk. Hogy eljussunk a Csillagig akik valójában vagyunk.


Szólnak az erdei orgonák..
Ilyenkor az erdőn is csendesebben,járunk. Az üzenetük beleivódik a térbe, a fák ágai között zendülő szél dallamába.


A szarvas energiája megszólítja a lelket. Az általa mutatott ösvény új mezőkre vezet. Új mezőkre, ahol minden ugyanaz, mégis teljesen más.
Láss a szarvas szemével, hallj a füleivel. Érezd a talpad alatt az ösvényt. Járj halkan, de biztos léptekkel, annak egyértelmű tudatában, hogy a szarvas, az ösvény,és az új világ is Te vagy!

Rajtad, csakis rajtad keresztül képes a kifejeződésre, ezért Egy Veled!


Szólnak az erdei orgonák..


Ideje csomagolni..


Szeretettel, Mabon tiszteletére.....és Lili lányomnak, akit egész évben szarvasok követtek, és aki reményeim szerint követi is őket..
H. Rády Éva 

Megjegyzések
* Az email nem lesz publikálva a weboldalon.