22 Feb
22Feb

Mi lehet a Tölgy titka? A misztérium, mely ezt a csodálatos erőt adó fát övezi, főleg a Fehér rendek, a Druidák hagyományában erősödik fel.

Miért hívjuk Szent Fának?

Signatúrája, a lénye, a misztérium, mely az ősi időktől övezi, az energia, amit érzékelhetsz, amikor közöttük sétálsz, elmeséli ennek okát.

Öleltél már öreg Tölgyet? Ültél már a gyökereinél, hátadat a törzsnek támasztva? Érezted már azt a tiszta, erős és mély kapcsolódást, mely ezekből a gyakran 500 éves faóriásoktól indul feléd?

Ha még nem tetted, ne mulaszd el! Főként akkor ne, ha erőre, kitartásra van szükséged nehéz, megpróbáltatásokkal teli időben.

A Tölgy, már mag korában kommunikál. Rózsaszín csirájával emlékeztet arra, hogy szeretettel vedd körül magad minden pillanatban és minden szituációban. Az újrakezdés akkor a legkönnyeb, ha azt szívből tesszük, ha a saját szívünk igazságából merítünk erőt.

 A Tölgy a túlélés művésze. Szinte bárhol életben marad, és a sebeit, akár villámsúlytotta sérüléseit is képes begyógyítani, hogy tovább növekedjen.

A belőle készült Medicinák, erőt, kitartást, egyenességet, a függőségektől való megszabadulást támogatják. A vele való munka alázatot és tiszteletet ébreszt. Nem csak az irányába, hanem önmagunk törékeny ereje, szépsége és regenerációs képessége felé is.

A Tölgy átadja erejét, ha kéred!

A Druida templomok , ligetek energiamezejének emléke a Tölgy emlékezete is. Ideája, az a hatalmas mező, amelyből fejlődik, információt őriz egy tiszta, szellemi világról, és őrzi az természettel való összekapcsolódás tiszta lehetőségét is.

Kapcsolódj és emlékezz!...A gyógyszer Te vagy! A Növények segítségedre lesznek abban, hogy felelevenítsd mindazt, amit már tudsz..

Szeretettel H.Rady Éva

Myrrhophorium