A Növényekkel való szent munka folyamata-kurzusok
„Az időnek ezen a pontján, különleges lehetőségünk van a Földanyával és az ő segítőivel való kapcsolódásra. Ahogy megtanuljuk a módot, otthonunkat és energiamezőnket folyamatosan magas vibrációs szinten és tisztán tarthatjuk. Ebben az időben a Földanya, a növények, az ásványok újra felajánlják szerető támogatásukat az emberiség számára. Az Élet könyve a Földanya testére íródott. Titkos, mégis mindannyiunk számára elérhető tudás, ahogy a csillagok üzenetei is. Az Anya Könyvét azonban a szíveddel kell olvasnod. Ez a könyv az új világba vezet. Oda, ahonnan el sem mozdultál. Ahogy felébredsz, olvasni fogsz. Egy olyan nyelven, melyet a lelked ősidők óta ismer.”
H.Rady Éva - Myrrhophorium


Az első ősvény..

2023. Március 8.-án szerdán indítom az idei év első elmélyülését a Növényekkel való Szent munka folyamatában.
Sokunkat hív Gaia, hogy megtapasztaljuk azt a tanítást, mely elvezet minket az újba. Szeretettel várlak az online csoportban, ha úgy döntesz, hogy velünk tartasz. Az úton nem csupán a szellemi tudásod gyarapszik majd.Emlékezni fogsz önmagadra, és egy olyan nagy család részévé válsz, akik azért vannak itt, hogy segítői, támogatói legyenek az átalakulásnak. 


A folyamat ideje 3 hónap, ami összesen 12 alkalmat jelent, alkalmanként 2 óra szerda esténként 19.00-21.00-ig online térben zoomon.
Amivel foglalkozni fogunk:
- Az egyiptomi csakra sorrend tanulmányozása, főként a színek mentén, így nem csak 7 hanem 12 állomással foglalkozunk, mely a transzcendens minőségeket is magába foglalja.
- Az energia központokhoz tartozó növények ismerete, úgy mint gyanták, levelek, és virágok.
- Megtanuljuk a szent füstölés és tértisztítás módszerét
-Tanulni fogunk a titkos nyelvről is, mely a növényekkel való kommunikáció mikéntje, és azokról az elfeledett, vagy nem ismert növényekről is, melyek az ember megjelenésénél korábbi idők tanításait hordozzák.
Megtanuljuk a növényi vizek és a szakrális teakészítés titkait
- Tinktúra és homeopátiás hígítás elkészítésének módszerét
- Személyes  extractumok, és keverékek készítését, melyeket a szertartásokhoz is használhatsz majd.
- Megtanuljuk, mikor melyik gyógynövényre van szükségünk, de különös figyelmet szentelünk a növényekkel történő kommunikációra, a gyűjtésük időpontjának kiválasztására, és a bolygókapcsolataikra is.
(A beszerzésben segítségedre leszek..)
- Megtanuljuk a növényi szertartások mibenlétét és az évkör minőségeit követve, a hozzájuk tartozó energetizáló, tisztító, ehető, iható és a védelmünkre szolgáló amulettek növényeivel is ismeretséget kötünk.
Az időnek ezen a pontján, különleges lehetőségünk van a Földanyával és az ő segítőivel való kapcsolódásra. Ahogy megtanuljuk a módot a természetes energetizálásra, otthonunkat és energiamezőnket folyamatosan magas szinten és tisztán tarthatjuk.

Érinteni fogjuk a biogeometriai elveket is,  és a készítmények energetizálását is e módszer segítségével végezzük majd.

A biogeometria egy olyan ősi tudomány, mely újra itt van számunkra, hogy az információ technológiai korban egy természetes kiegyensúlyozódás lehetőség adja számunkra.

A Magyar nyelvű honlap már elérhető erről is. A csoportban és az oldalaimon megtaláljátok a kapcsolódó információkat.

Minden pillanat egy varázslatos utazás kezdete lehet..


Nehéz lenne felsorolni, mi mindent tanulunk majd, a részletek leírása hosszú sorokat eredményezne.
Ehelyett arra biztatlak, hallgass a szívedre, és ha hív a Myrrhophorok útja, tarts velünk, és élvezd ezt a szent utazást.

Az első alkalom Március 8.án szerda este 19.00 kor kezdődik.


Jelentkezés:
Jelentkezni a myrrhophorium@gmail.com címen tudsz. Minden egyéb részletet ott küldünk.. Kérlek, a jelentkezésnél írj nekem magadról néhány gondolatot is..

Szeretettel ölellek, és hálával várlak a közös utazáson..

H. Rády Éva

Az útról írták