Szeretettel üdvözöllek itt, az oldalamon is!

Hermann Rády Éva vagyok, a Myrrophorium és az Yliaster iskolák alapítója.

www.myrrhophorium.com
www.yliasters.com

Személyes utam a színek és a gyógyító nővények integrációjában teljesedett ki. Ez életbeli időm során rengeteg kiváló tanító diákjaként, később tanítóként, segítőként, női csoportok vezetőjeként éltem és élem azt az álmot, ahová a lelkem vezet.

Az oldalon főként azokat a tartalmakat találod, amit személyes tapasztalataim inspirálnak. Munkám a tanultakon kívül a sok száz hallgató, kliens és gyógyító alkalom, vagy szertartás tapasztalatát ötvözi, mindig személyre szabott módon, akkor és úgy, ahogy az adott pillanatban a legtámogatóbb módon nyilvánulhat meg.

Elsősorban csoportban, vagy kurzusok formájában, szertartásokon, vagy gyógyító alkalmakon találkozhatunk, de szeretettel várlak egyéni konzultációban is, ahol legkönnyebben online módon kapcsolódhatunk.
A személyes konzultációban színválasztásokon és asztrológiai jellemzők alapján tájékozódva, az aktuális kihívást ajándékba fordítva dolgozunk közösen. Ehhez a folyamathoz egyéni eszencia és olajkeveréket készítek, hiszen mindannyiunk különleges és sajátos csak rá jellemző mintázattal rendelkezik.

A lehetőségek oldalon megtalálod a fő irányvonalakat és a programok összefoglaló leírását.

A kapcsolat fülnél, írhatsz nekem, így a lehető leggyorsabban tudok válaszolni Neked.

A blogomban pedig olyan írásokat olvashatsz, ami reményeim szerint támogató és inspiráló gondolatokat tartalmazva segíthet, hogy megvalósíthasd az álmaidat.

Örülök, hogy találkoztunk!

Legyenek gyönyörű napjaid!

H. Rády Éva